Nailcenter Keyola
Nailcenter Keyola werd in 2006 opgericht door Daria Adriaens. De zaak is vandaag een gevestigde waarde in de nagelbranche waar passie en kennis prioriteiten zijn. Sinds 2019 is Keyola hoofdverdeler van NEONAIL in België.  

NEONAIL
NEONAIL is een merk dat in Polen ontwikkeld en vervaardigd wordt door de Cosmo Group.
Het wordt inmiddels geëxporteerd naar 38 landen verdeeld over 4 continenten en is daarmee één van de grootst en snelst groeiende merken in de nagelindustrie.
NEONAIL gels zijn dermatologisch getest en veilig in gebruik, wat wordt bevestigd door verklaringen van de wereldleider op het gebied van testen en certificering, het bedrijf Intertek en certificaten die zijn verleend door Skin Lab. Hierdoor kon elk van onze klanten zeker zijn van de veiligheid en hoge kwaliteit van onze producten.


Onze belofte
We hebben alles in huis waar je handen blij van worden! Van gelpolish die minimaal 21 dagen meegaat, tot verzorgingsproducten, elektrische tools en complete Starter Sets. Met meer dan 15 jaar aan expertise weten we op al je vragen een duidelijk antwoord te geven.

Vernieuwend
We volgen geen trends, we creëren ze! NEONAIL staat voor gedurfde kleuren en een uitzonderlijk assortiment. Met onze producten kan iedereen een eenvoudige manicure uitvoeren, niet ingewikkeld maar professioneel. Snel en eenvoudig - waar en wanneer u maar wilt!

Opleidingen
Iedereen met een hart voor kunstnagels kan zich inschrijven om een professionele nagelstyliste te worden maar ook particuliere klanten kunnen een opleiding volgen.
Bekijk hier ons opleidingsaanbod!


Toewijding
Wij houden niet alleen van kunstnagels in a hun variëteiten, maar ook van onze community!  Voor de ontwikkeling van nieuwe producten vinden wij het heel belangrijk om rekening te houden met uw behoeften, meningen en verwachtingen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.  

 Laatst bekeken producten

Onze topmerken

Openingsuren

De webshop is 24/24 online
Weborders voor 15u worden dezelfde 
dag verstuurd behalve weekends en 
dinsdag (sluitingsdag)

Vrije ingang voor iedereen.

openingsuren
maandag: 9u00-17u30
dinsdag: sluitingsdag
woensdag: 9u00-17u30
donderdag: 9u00-17u30
vrijdag: 9u00-16u00
zaterdag: 9u00-12u30
zondag geslote

Contact

Nailcenter Keyola BV
Bruulstraat 86 
B- 9450 Haaltert

E: info@keyola.be
T: 0476 40 00 58

BTW: BE0899.116.556
IBAN: ING BE58 3631 9575 2340

Algemene informatie

Alle prijzen zijn vermeld excl. btw
Hebt u een Nederlands BTWnr dan bent u vrijgesteld van BTW.

Verkochte producten worden niet teruggenomen of geruild.
GRATIS verzending in België vanaf €99 excl btw

 

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies